Politika privatnosti

Ovo je politika kolačića za Okusi Istre, dostupna s https://okusi-istre.com Što su kolačići? Kao što je uobičajena praksa da na gotovo svim profesionalnim web-lokacijama ova stranica koristi kolačiće (cookies), malene datoteke koje su preuzete na vaše računalo, kako bi poboljšali vaše iskustvo. Ova stranica opisuje koji podatci se prikupljaju, kako ih koristimo i zašto ponekad moramo pohraniti te kolačiće. Dijelit ćemo i kako možete spriječiti pohranjivanje ovih kolačića, ali to može smanjiti ili ‘probiti’ određene elemente funkcionalnosti web mjesta. Za općenitije informacije o kolačićima, molimo pročitajte “Što su kolačići”. Kako koristimo kolačiće? Koristimo kolačiće iz niže navedenih razloga. Nažalost, u većini slučajeva ne postoje industrijske standardne opcije za onemogućavanje kolačića bez potpunog isključivanja funkcionalnosti i značajki koje se dodaju na ovu web stranicu. Preporučuje se da ostavite sve kolačiće ako niste sigurni trebate li ih ili ne u slučaju da se koriste za pružanje usluge koju koristite. Onemogućavanje kolačića: Možete spriječiti postavljanje kolačića prilagođavanjem postavki vašeg preglednika (pogledajte pomoć u pregledniku kako to učiniti). Imajte na umu da će onemogućivanje kolačića utjecati na funkcionalnost ove i mnogih drugih web lokacija koje posjetite. Onemogućavanje kolačića obično će rezultirati i onemogućavanjem određenih funkcionalnosti i značajki ove web stranice. Stoga se preporučuje da ne onemogućite kolačiće.


Kolačići koje postavljamo:

Kolačići povezani s računom: Ako stvorite račun kod nas, tada ćemo koristiti kolačiće za upravljanje procesom prijave i opću administraciju. Ti će se kolačići obično izbrisati kad se odjavite, no u nekim slučajevima oni će nakon toga možda ostati upamćeni.


Kolačići povezani s prijavom: Mi koristimo kolačiće kada ste prijavljeni kako bismo se mogli sjetiti ove činjenice. To omogućuje da se ne morate prijavljivati ​​svaki put kada posjetite novu stranicu na istom web mjestu. Ti se kolačići obično uklanjaju ili brišu kada se odjavite kako biste osigurali da možete pristupiti samo ograničenim značajkama i područjima kada ste prijavljeni.


Povezani kolačići za e-mail biltene: Ova web stranica nudi usluge pretplate na biltene ili e-poštu, a kolačići se mogu koristiti za pamćenje ako ste već registrirani i hoćete li pokazati određene obavijesti koje bi mogle biti valjane samo za pretplaćene / prjavljene korisnike.


Narudžbe za obradu povezanih kolačića: Ova web stranica nudi mogućnost e-trgovine ili plaćanja, a neki su kolačići bitni kako bi se osiguralo pamćenje vaše narudžbe između stranica kako bismo ih mogli pravilno obraditi.


Kolačići povezani s istraživanjima: S vremena na vrijeme nudimo ankete i upitnike za korisnike kako bismo vam pružili zanimljive uvide, korisne alate ili točnije razumjeli našu korisničku bazu. Ove ankete mogu koristiti kolačiće da bi se prisjetile tko je već sudjelovao u anketi ili da bi vam pružili točne rezultate nakon što promijenite stranice.


Oblikovanje povezanih kolačića: Kada podatke predate putem obrasca poput onih koji se nalaze na stranicama kontakata ili obrascima za komentare, kolačići se mogu postaviti tako da pamte vaše korisničke podatke za buduću prepisku.


Kolačići s preferencijama web mjesta: Kako bismo vam pružili sjajno iskustvo na ovoj web stranici, pružamo funkciju za podešavanje vaših preferencija za način na koji ova web stranica funkcionira kada je koristite. Da bismo zapamtili vaše postavke, trebamo postaviti kolačiće tako da se ove informacije mogu pozvati kad god interakcija sa nekom stranicom utječe na vaše postavke.


Kolačići treće strane: U nekim posebnim slučajevima koristimo i kolačiće koje nam daju treće strane od povjerenja. Sljedeći odjeljak sadrži detalje koji kolačiće treće strane možete naći na ovoj web stranici.


Ova web lokacija koristi Google Analytics koji je jedno od najrasprostranjenijih i najpovjerljivijih rješenja analitike na webu jer nam pomaže razumjeti na koji način koristite web mjesto i načine na koje možemo poboljšati vaše iskustvo. Ovi kolačići mogu pratiti stvari poput dugovanja na web stranici i stranicama koje posjetite kako bismo nastavili stvarati privlačan sadržaj. Više informacija o kolačićima Google Analytics potražite na službenoj stranici Google Analytics.


Analitika trećih strana koristi se za praćenje i mjerenje korištenja ove web stranice kako bismo mogli nastaviti s proizvodnjom zanimljivog sadržaja. Ovi kolačići mogu pratiti stvari poput dugovanja na web stranici ili stranicama koje posjetite što nam pomaže da shvatimo kako možemo poboljšati web mjesto za vas.


S vremena na vrijeme testiramo nove značajke i unosimo suptilne promjene u načinu isporuke web mjesta. Kad još uvijek testiramo nove značajke, ovi se kolačići mogu koristiti za osiguravanje stalnog iskustva tijekom rada na web stranici, istovremeno osiguravajući da razumijemo koje optimizacije naši korisnici najviše cijene.


Dok prodajemo proizvode važno nam je razumjeti statistiku o tome koliko posjetitelja naše web stranice stvarno kupuje i to su podatci koje će ovi kolačići pratiti. Ovo je važno jer znači da možemo točno napraviti poslovna predviđanja koja nam omogućuju praćenje troškova oglašavanja i proizvoda kako bismo osigurali najbolju moguću cijenu.


Google AdSense usluga koju koristimo za posluživanje oglašavanja koristi kolačić DoubleClick za posluživanje relevantnijih oglasa na webu i ograničava broj prikazivanja određenog oglasa. Za više informacija o Google AdSenseu pogledajte službeni FAQ o privatnosti za Google AdSense.


Oglase koristimo za nadoknadu troškova pokretanja stranica i osiguravanje sredstava za daljnji razvoj. Kolačići za oglašavanje u ponašanju koje koristi ova web stranica osmišljeni su tako da vam osiguramo najrelevantnije oglase, ako je moguće, anonimnim praćenjem vaših interesa i predstavljanjem sličnih stvari koje bi vas mogle zanimati.


Nekoliko partnera oglašava u naše ime i kolačiće za praćenje pridruženih partnera nam dopuštaju da vidimo jesu li naši kupci došli na web mjesto putem neke od naših partnerskih web lokacija kako bismo ih mogli adekvatno kreditirati i, ako je primjenjivo, omogućiti našim partnerima da vam daju bonus za kupnju.


Na ovoj web stranici također koristimo i gumbe i / ili dodatke za društvene mreže koji vam omogućuju povezivanje s vašom društvenom mrežom na različite načine. Da bi ovo radile sljedeće web stranice koje uključuju društvene mreže; Facebook, Twitter, Instagram postavit će kolačiće putem naše web stranice koji se mogu koristiti za poboljšanje vašeg profila na njihovoj web stranici ili pridonijeti podatcima koje posjeduju za različite svrhe navedene u njihovoj politici privatnosti . Više informacija: Nadamo se da je to razjasnilo stvari za vas i kao što je ranije spomenuto, ako postoji nešto za što niste sigurni da li vam treba ili ne, obično je sigurnije ostaviti omogućene kolačiće u slučaju da djeluje s nekom od značajki koje koristite na našoj web stranici. Ova Pravila o kolačićima stvorena su uz pomoć Generatora predložaka pravila o kolačićima i Generatora predložaka politike privatnosti. Međutim, ako još uvijek tražite dodatne informacije, možete nas kontaktirati putem neke od naših preferiranih metoda kontakta:


E-mail:info@okusi-istre.com


Posjetom ove veze:https://okusi-istre.com